top of page

VOOR FOTOGRAFEN

Inge_Berken_Geboortefotografie_edited_edited.jpg

Dë ideale preset voor intene zwart wit foto's.

36.jpg

FOTO
BEWERKING

Bespaar kostbare tijd door je fotobewerking uit te besteden.

Schermafbeelding 2023-01-10 141335.jpg

Fotografeer je liever in de tijd dat je bezig bent om albums voor je klanten te ontwerpen? Ik neem dit graag van je over.

album_okergeel_linnen.jpg
ingeberkengeboortefotografie.png

K.V.K 34372096

BTW NL001722040B82

06 16096491

Eikenstraat 34, 2023 TN  Haarlem

Ik ben een liefhebber van zwartwit-fotografie. Als documentair fotograaf, met meer dan 17 jaar ervaring, fotografeer ik met name geboortes, uitvaarten en day-the-life reportages. Het echte leven dus, in al zijn facetten. Zwartwit-fotografie is tijdloos en geeft in mijn ogen de essentie van het moment weer. Ik hou van veel contrast waarbij zwart ook echt zwart is, filmische beelden vol drama met een vleugje korrel en vignet.

Hou jij hier ook van en struggle je met je zwartwit omzettingen? Dan is dit je kans! Koop deze preset (tijdelijk voor een waanzinnig laag bedrag, zo'n beetje de prijs van een kopje Starbucks koffie) en creëer impactvolle zwartwit beelden. De preset is een basis die je eenvoudig zelf naar smaak kunt aanpassen. Het is geen 'quick-fix' om van een mislukte foto een kunstwerk te maken maar biedt je een tool om mee te experimenteren. Ik gebruik deze preset dagelijks en ook ik moet per foto finetunen.

 

Na betaling ontvang je twee downloads: de preset en een instruktie. Om deze preset kunnen te gebruiken heb je Adobe Lightroom nodig. De presets is geschikt voor de desktop versie.

[Goed om rekening mee te houden: Je koopt een digitaal bestand. Zonder Adobe Lightroom kan je helaas niets met het bestand. Het is niet mogelijk om te ruilen of geld terug te krijgen]

GEFELICITEERD MET JE ZWANGERSCHAP!

bottom of page