top of page
15.jpg

THE ESSENTIALS € 1695

reportage/linnen fotoalbum 15x15cm

THE FULL JOURNEY € 1995

reportage/slideshow met foto's/custom fotoalbum 20x20cm

THE BIRTH & BEYOND € 2495

reportage/slideshow met foto's en video/custom fotoalbum 25x25cm/

keuze uit: reportage in de kraamweek, reportage rond 1e verjaardag of een digitale geboorte-aankondiging.

THE FIRST GLIMPS € 585

reportage in het begin van de kraamweek /custom made fotoalbum 20x20cm

HELLO WORLD € 585

digitale geboorte-aankonding

ingeberkengeboortefotografie.png

Ik ben een liefhebber van zwartwit-fotografie. Als documentair fotograaf, met meer dan 17 jaar ervaring, fotografeer ik met name geboortes, uitvaarten en day-the-life reportages. Het echte leven dus, in al zijn facetten. Zwartwit-fotografie is tijdloos en geeft in mijn ogen de essentie van het moment weer. Ik hou van veel contrast waarbij zwart ook echt zwart is, filmische beelden vol drama met een vleugje korrel en vignet.

Hou jij hier ook van en struggle je met je zwartwit omzettingen? Dan is dit je kans! Koop deze preset (tijdelijk voor een waanzinnig laag bedrag, zo'n beetje de prijs van een kopje Starbucks koffie) en creëer impactvolle zwartwit beelden. De preset is een basis die je eenvoudig zelf naar smaak kunt aanpassen. Het is geen 'quick-fix' om van een mislukte foto een kunstwerk te maken maar biedt je een tool om mee te experimenteren. Ik gebruik deze preset dagelijks en ook ik moet per foto finetunen.

 

Na betaling ontvang je twee downloads: de preset en een instruktie. Om deze preset kunnen te gebruiken heb je Adobe Lightroom nodig. De presets is geschikt voor de desktop versie.

[Goed om rekening mee te houden: Je koopt een digitaal bestand. Zonder Adobe Lightroom kan je helaas niets met het bestand. Het is niet mogelijk om te ruilen of geld terug te krijgen]

GEFELICITEERD MET JE ZWANGERSCHAP!

bottom of page