ingeberkengeboortefotografie.png

 

POSTPARTUM REPORTAGE

 

De kraamtijd is een bijzondere tijd. Of je nu thuis of in het ziekenhuis bent bevallen, je leven is in korte tijd helemaal op zijn kop gezet en je speelt zich de komende tijd af in een bubbel. Neem de tijd om je rol als moeder te ontdekken. Niet altijd even makkelijk onder invloed van gierende hormonen en een lijf wat je misschien niet meer herkent als die van jou. Maar als je er later op terug kijkt dan zal je zien dat deze periode zo bijzonder is! Met zoveel mooie momenten. En zo snel voorbij. Het echte leven komt al snel weer om de hoek kijken. Daarom is een postpartum reportage zo ontzettend waardevol, ik kan het niet genoeg benadrukken!

Hier een kleine impressie van beelden tijdens zo'n reportage. Net als bij geboortefotografie wordt hier niet geposeerd. Jij en je gezin doen hun ding, ik manoevreer mezelf er behendig tussendoor. 

 

Ik ben een liefhebber van zwartwit-fotografie. Als documentair fotograaf, met meer dan 17 jaar ervaring, fotografeer ik met name geboortes, uitvaarten en day-the-life reportages. Het echte leven dus, in al zijn facetten. Zwartwit-fotografie is tijdloos en geeft in mijn ogen de essentie van het moment weer. Ik hou van veel contrast waarbij zwart ook echt zwart is, filmische beelden vol drama met een vleugje korrel en vignet.

Hou jij hier ook van en struggle je met je zwartwit omzettingen? Dan is dit je kans! Koop deze preset (tijdelijk voor een waanzinnig laag bedrag, zo'n beetje de prijs van een kopje Starbucks koffie) en creëer impactvolle zwartwit beelden. De preset is een basis die je eenvoudig zelf naar smaak kunt aanpassen. Het is geen 'quick-fix' om van een mislukte foto een kunstwerk te maken maar biedt je een tool om mee te experimenteren. Ik gebruik deze preset dagelijks en ook ik moet per foto finetunen.

 

Na betaling ontvang je twee downloads: de preset en een instruktie. Om deze preset kunnen te gebruiken heb je Adobe Lightroom nodig. De presets is geschikt voor de desktop versie.

[Goed om rekening mee te houden: Je koopt een digitaal bestand. Zonder Adobe Lightroom kan je helaas niets met het bestand. Het is niet mogelijk om te ruilen of geld terug te krijgen]

GEFELICITEERD MET JE ZWANGERSCHAP!