EEN GEPLANDE KEIZERSNEDE......

 

Vaak is dit niet een scenario wat je in je hoofd had tijdens je zwangerschap. Het maakt ook verschillende emoties los: voor sommige vrouwen is dit (na een traumatische eerste bevalling) een geruststellende gedachte, andere vrouwen ervaren een gevoel van falen. 

In 2005 fotografeerde ik voor het eerst een keizersnede, iets wat in die tijd echt een unieke gebeurtenis was. Tot op de dag van vandaag ben ik iedere keer weer opnieuw onder de indruk van de kracht van de vrouw, hoe zij in staat is om deze operatie te ondergaan en op deze manier hun kindje op de wereld zetten! Wat een power en kracht!

Ik ben van mening dat het fotograferen van een keizersnede niet te vergelijken is met een natuurlijke bevalling, en dan heb ik het specifiek over de technische en praktische kant. In de operatiekamer gelden specifieke regels en voorschriften en de lichtsituatie is extreem. Door mijn jarenlange ervaring ben ik specialist geworden binnen deze vorm van fotografie. Ik beschik over de juiste aparatuur en door mijn kennis van de procedures kan ik snel anticiperen waardoor ik voor jullie een prachtige reportage kan maken.

Door mijn unieke samenwerking met het Spaarne Gasthuis in Haarlem en Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen heb ik altijd toegang tot de OK. Doe hier je voordeel mee en kies voor de zekerheid van een ervaren fotograaf. Deze unieke gebeurtenis kan je niet overnieuw doen. Jullie willen het beste voor julie kindje. Ik wil het beste voor jullie.

 


 

 

© 2021 Inge Berken - laatst bijgewerkt op 12 juni 2021