top of page

HELLO WORLD!

de digitale geboorte-aankonding

 

Ontstaan tijdens die gekke Covid-tijd die gelukkig achter ons ligt, maar het is een blijvertje! Deze video van ca. anderhalve minuut kondigt de komst van jullie baby aan, een unieke manier om jullie wonder voor te stellen aan de rest van de wereld. En jullie kunnen ondertussen lekker in jullie babybubbel blijven en ervoor kiezen het bezoek gedoseerd op visite te laten komen.

Hoe werkt het?

1. neem contact met met mij op via het contactformulier

2. we maken een afspraak om kennis te maken en om jullie wensen te inventariseren

3. het wachten begint.....

4. als jullie baby geboren is kom ik (meestal op dag 2 of 3) de video-opnames maken

5. binnen 48 uur ontvangen jullie de video

Easy as pie toch?

ingeberkengeboortefotografie.png

Ik ben een liefhebber van zwartwit-fotografie. Als documentair fotograaf, met meer dan 17 jaar ervaring, fotografeer ik met name geboortes, uitvaarten en day-the-life reportages. Het echte leven dus, in al zijn facetten. Zwartwit-fotografie is tijdloos en geeft in mijn ogen de essentie van het moment weer. Ik hou van veel contrast waarbij zwart ook echt zwart is, filmische beelden vol drama met een vleugje korrel en vignet.

Hou jij hier ook van en struggle je met je zwartwit omzettingen? Dan is dit je kans! Koop deze preset (tijdelijk voor een waanzinnig laag bedrag, zo'n beetje de prijs van een kopje Starbucks koffie) en creëer impactvolle zwartwit beelden. De preset is een basis die je eenvoudig zelf naar smaak kunt aanpassen. Het is geen 'quick-fix' om van een mislukte foto een kunstwerk te maken maar biedt je een tool om mee te experimenteren. Ik gebruik deze preset dagelijks en ook ik moet per foto finetunen.

 

Na betaling ontvang je twee downloads: de preset en een instruktie. Om deze preset kunnen te gebruiken heb je Adobe Lightroom nodig. De presets is geschikt voor de desktop versie.

[Goed om rekening mee te houden: Je koopt een digitaal bestand. Zonder Adobe Lightroom kan je helaas niets met het bestand. Het is niet mogelijk om te ruilen of geld terug te krijgen]

GEFELICITEERD MET JE ZWANGERSCHAP!

bottom of page