top of page

STORYTELLING PRESET

Ik ben een enorme liefhebber van zwartwit-fotografie. Als documentair fotograaf, met meer dan 18 jaar ervaring, fotografeer ik met name geboortes, uitvaarten en day-in-the-life reportages. Het echte leven dus, in al zijn facetten. Zwartwit-fotografie is tijdloos en geeft in mijn ogen de essentie van het moment weer. Ik hou van heel veel contrast waarbij het zwart ook echt zwart is, filmische beelden vol drama met een vleugje korrel en vignet.

02_edited.jpg

HERKEN JE DEZE STRUGGLE?

Hou jij hier ook zo van en struggle je met je zwartwit omzettingen? Ben je niet tevreden over je huidige eindresultaat? Heb je al van alles geprobeerd en lukt het nét niet? Dan is dit je kans! Deze preset gaat en creëer impactvolle zwartwit beelden. De preset voor fotografen is een basis die je eenvoudig zelf naar smaak kunt aanpassen. Het is geen 'quick-fix' om van een mislukte foto een kunstwerk te maken maar biedt je een tool om mee te experimenteren. Ik gebruik deze preset dagelijks en ook ik moet per foto finetunen.

​Na betaling ontvang je twee downloads: de preset en een instruktie. Om deze preset kunnen te gebruiken heb je Adobe Lightroom nodig. De presets is alleen geschikt voor de desktop versie.

[Goed om rekening mee te houden: Je koopt een digitaal bestand.  Zonder Adobe Lightroom kan je helaas niets met het bestand. Het is niet mogelijk om te ruilen of geld terug te krijgen

ingeberkengeboortefotografie.png
K.V.K 34372096
BTW NL001722040B82
06 16096491
Eikenstraat 34, 2023 TN  Haarlem
bottom of page