top of page

DE EERSTE GEBOORTEFOTOGRAAF IN NEDERLAND

Mijn naam is Inge en mijn beroep is geboortefotograaf. 18 jaar geleden alweer fotografeerde ik mijn eerste geboorte en op dat moment de eerste in Nederland die op professionele wijze geboortes fotografeerde.
 
Geboortefotografie is inmiddels een alom bekende term geworden en het is leuk om te zien dat ik in mijn vroege begin met deze vorm van fotografie een aantal huidige geboorte-fotografen heb geïnspireerd om hetzelfde te gaan doen. Inmiddels heb ik  vele baby's geboren zien worden en ik kan niet genoeg benadrukken wat voor eer ik het vind dat ouders mij hun vertrouwen schenken om deel uit te maken van één van de meest belangrijke en emotionele gebeurtenis uit hun leven.
 
Bij het lezen of horen van het woord 'geboortefotograaf' kan ik me voorstellen dat dit een bepaald beeld bij je oproept. Laat dit beeld los voor de komende minuten terwijl je mijn foto's bekijkt. Laat je verwonderen door de schoonheid van geboorte…..

Hoe mooi zou het zijn als jij over een tijdje door je eigen fotoboek kunt bladeren met beelden die het verhaal van jouw bevalling vertellen?

 

Ik kan deze beelden voor je maken, ik wil heel graag deze beelden voor jou maken! Ik kan me ook voorstellen dat dit heel veel vragen bij je oproept want een fotograaf toelaten tijdens zo’n intieme gebeurtenis…. ik realiseer me als geen ander dat dit best heel bijzonder is. Graag zou ik je tijdens een geheel vrijblijvend gesprek je hier alles over vertellen en al je vragen te beantwoorden. Met een kopje of thee of koffie. En iets lekkers erbij. Omdat ik van gezelligheid hou. En omdat ik het leuk vind dat jij zwanger bent.

 

Want zoals ik in het begin schreef: het is een unieke gebeurtenis! Ik wens je een prachtige zwangerschap toe en ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!             

Inge

Inge Berken, geboortefotografie, geboortefotograaf, haarlem, amsterdam, amstelveen, noord holland
bottom of page