top of page

DE EERSTE GEBOORTEFOTOGRAAF IN NEDERLAND

Mijn naam is Inge en mijn beroep is geboortefotograaf. Alweer negentien jaar geleden fotografeerde ik mijn eerste geboorte. Ik was op dat moment de eerste in Nederland die op professionele wijze geboortes fotografeerde.


Geboortefotografie is inmiddels een alom bekende term geworden en het is leuk om te zien dat ik met deze vorm van fotografie een aantal andere geboortefotografen heb geïnspireerd om hetzelfde te gaan doen. Inmiddels heb ik talloze baby's geboren zien worden. Ik kan niet genoeg benadrukken wat een eer ik het vind dat ouders mij het vertrouwen schenken om deel uit te maken van één van de meest belangrijke en emotionele gebeurtenis uit hun leven.


Hoe mooi zou het zijn als jij over een tijdje door je eigen fotoboek kunt bladeren met beelden die het verhaal van jouw bevalling vertellen? Ik kan en wil deze beelden graag voor je maken! De aanwezigheid van een geboortefotograaf tijdens zo’n intieme gebeurtenis is heel bijzonder. Dat besef ik als geen ander. Ik stel je graag op je gemak tijdens een voorbereidend gesprek. Daarin informeer ik je over de mogelijkheden en beantwoord ik graag al je vragen. Met een kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Omdat ik van gezelligheid houd. En omdat ik het geweldig vind dat jij zwanger bent.


Want zoals gezegd: De geboorte is een unieke gebeurtenis! Ik wens je een prachtige zwangerschap toe en ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Inge

Inge Berken, geboortefotografie, geboortefotograaf, haarlem, amsterdam, amstelveen, noord holland
bottom of page