top of page

GEBOORTEFOTO VAN 2023!


winnaar geboortefoto van het jaar inge berken


Op 14 december j.l. heeft het maandblad Ouders van NU de geboortefoto van 2023 bekend gemaakt, en dat is deze foto, een paar maanden geleden door mij gemaakt!keizersnede, moeder geassisteerde keizersnee, mac, inge berken
Geboortefoto van 2023 - Ouders van Nu


Deze foto prijkt nu op de allerlaatste papieren cover ooit van Ouders van Nu (welke zwangere heeft dit blad niet gelezen? ik heb ze verslonden tijdens mijn zwangerschappen) want het blad gaat per januari 2024 online verder. Echt een einde van een tijdperk. En mijn foto mag de cover sieren, en daar ben ik me toch een partij trots op! Altijd wel een stille wens van mij, maar krijg dat maar eens voor elkaar.


Hoe is dit nu tot stand gekomen? Wel, een tijdje geleden deed Ouders van Nu een oproep om foto's in te sturen. Dit heb ik niet gedaan. Ik doe al een tijdje niet meer mee aan fotowedstrijden, wel heel veel plezier aan beleefd altijd overigens. En toen kreeg ik een berichtje van de moeder van deze baby: vind je het goed als ik je met deze foto nomineer? Tuurlijk, ga je gang, leuk! En na een tijdje werd ik gebeld: jouw foto komt op de laatste cover! Wow, dreams can come true.


Spannend vond ik het wel want dit is best een foto waar mensen een mening over kunnen hebben. En dat is prima, maar online kunnen meningen nogal ongezouten en lelijk geuit worden. Maar tot op dit moment heb ik alleen nog maar positieve reacties gelezen. En dat vind ik superfijn voor deze moeder die hier onder begeleiding van gynaecoloog Koen Deurloo haar baby zelf uit haar buik tilt en geboren laat worden in de OK van Het Diakonesenhuis in Utrecht.


Klik hier voor het artikel in de Ouders van Nu.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
ingeberkengeboortefotografie.png
bottom of page