top of page
IMG_0747_edited.jpg

ALBUMSERVICE
handgemaakte & geheel naar eigen wens ontworpen
(de haute couture onder de fotoalbums)

Al mijn reportages worden geleverd met een fotoalbum. In de periode dat ik dit nog niet deed heeft tenminste 95% van mijn klanten daarna nooit meer zelf een album gemaakt, ook al dachten ze dit zelf wel even te doen. Want: het zwangerschapsverlof duurt nog heel lang en dan heb je immers zeeën van tijd.
Ik help je meteen even uit deze droom.... Je raadt het al: het fotoalbum is er nooit meer van gekomen. Jij denkt dat je die uitzondering bent? Think again!

Met terugwerkende kracht maak ik met alle liefde alsnog een prachtig (geboorte) album. Ook als je bij mij geen reportage hebt laten maken kan ik met je eigen waardevolle foto's die op dit moment digitaal staan te verstoffen op je harde schijf en het daglicht nooit zien, een pronkstuk maken.

 

Hoe gaat dit in zijn werk? Jij levert de foto's aan, desgewenst bewerkt ik ze ook zodat ze een mooi geheel vormen. Ik maak vervolgens een pagina-opmaak en daarna kan je nog een keer wijzigingen aanbrengen.
 
Met behulp van mijn grote collectie kleurenstalen van diverse stoffen en materialen en jouw wensen voor de omslag stellen we het album helemaal naar jouw wens samen. Dit alles is al mogelijk vanaf  € 152,50

album roze.jpg
ingeberkengeboortefotografie.png

Ik ben een liefhebber van zwartwit-fotografie. Als documentair fotograaf, met meer dan 17 jaar ervaring, fotografeer ik met name geboortes, uitvaarten en day-the-life reportages. Het echte leven dus, in al zijn facetten. Zwartwit-fotografie is tijdloos en geeft in mijn ogen de essentie van het moment weer. Ik hou van veel contrast waarbij zwart ook echt zwart is, filmische beelden vol drama met een vleugje korrel en vignet.

Hou jij hier ook van en struggle je met je zwartwit omzettingen? Dan is dit je kans! Koop deze preset (tijdelijk voor een waanzinnig laag bedrag, zo'n beetje de prijs van een kopje Starbucks koffie) en creëer impactvolle zwartwit beelden. De preset is een basis die je eenvoudig zelf naar smaak kunt aanpassen. Het is geen 'quick-fix' om van een mislukte foto een kunstwerk te maken maar biedt je een tool om mee te experimenteren. Ik gebruik deze preset dagelijks en ook ik moet per foto finetunen.

 

Na betaling ontvang je twee downloads: de preset en een instruktie. Om deze preset kunnen te gebruiken heb je Adobe Lightroom nodig. De presets is geschikt voor de desktop versie.

[Goed om rekening mee te houden: Je koopt een digitaal bestand. Zonder Adobe Lightroom kan je helaas niets met het bestand. Het is niet mogelijk om te ruilen of geld terug te krijgen]

GEFELICITEERD MET JE ZWANGERSCHAP!

bottom of page