GEPLANDE KEIZERSNEDE

 

Vaak is dit niet een scenario wat je in je hoofd had tijdens je zwangerschap. Het maakt ook verschillende emoties los: voor sommige vrouwen is dit (na een traumatische eerste bevalling) een geruststellende gedachte, andere vrouwen ervaren een gevoel van falen. 

In 2005 fotografeerde ik voor het eerst een keizersnede, iets wat in die tijd echt een unieke gebeurtenis was. Tot op de dag van vandaag ben ik iedere keer weer opnieuw onder de indruk van de kracht van de vrouw, hoe zij in staat is om deze operatie te ondergaan en op deze manier hun kindje op de wereld zetten! Wat een power en kracht!

Ik ben van mening dat het fotograferen van een keizersnede niet te vergelijken is met een natuurlijke bevalling, en dan heb ik het specifiek over de technische en praktische kant. In de operatiekamer gelden specifieke regels en voorschriften en de lichtsituatie is extreem. Door mijn jarenlange ervaring ben ik specialist geworden binnen deze vorm van fotografie. Ik beschik over de juiste aparatuur en door mijn kennis van de procedures kan ik snel anticiperen waardoor ik voor jullie een prachtige reportage kan maken.

Door mijn unieke samenwerking met het Spaarne Gasthuis in Haarlem en Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen heb ik altijd toegang tot de OK. Doe hier je voordeel mee en kies voor de zekerheid van een ervaren fotograaf. Deze unieke gebeurtenis kan je niet overnieuw doen. Jullie willen het beste voor julie kindje. Ik wil het beste voor jullie.

07.jpg
ingeberkengeboortefotografie.png
70721122_2521445374601200_8171071016013922304_n.jpg

Net na mijn eerste keizersnede in 2005

Ik ben een liefhebber van zwartwit-fotografie. Als documentair fotograaf, met meer dan 17 jaar ervaring, fotografeer ik met name geboortes, uitvaarten en day-the-life reportages. Het echte leven dus, in al zijn facetten. Zwartwit-fotografie is tijdloos en geeft in mijn ogen de essentie van het moment weer. Ik hou van veel contrast waarbij zwart ook echt zwart is, filmische beelden vol drama met een vleugje korrel en vignet.

Hou jij hier ook van en struggle je met je zwartwit omzettingen? Dan is dit je kans! Koop deze preset (tijdelijk voor een waanzinnig laag bedrag, zo'n beetje de prijs van een kopje Starbucks koffie) en creëer impactvolle zwartwit beelden. De preset is een basis die je eenvoudig zelf naar smaak kunt aanpassen. Het is geen 'quick-fix' om van een mislukte foto een kunstwerk te maken maar biedt je een tool om mee te experimenteren. Ik gebruik deze preset dagelijks en ook ik moet per foto finetunen.

 

Na betaling ontvang je twee downloads: de preset en een instruktie. Om deze preset kunnen te gebruiken heb je Adobe Lightroom nodig. De presets is geschikt voor de desktop versie.

[Goed om rekening mee te houden: Je koopt een digitaal bestand. Zonder Adobe Lightroom kan je helaas niets met het bestand. Het is niet mogelijk om te ruilen of geld terug te krijgen]

GEFELICITEERD MET JE ZWANGERSCHAP!