GEFELICITEERD MET JE ZWANGERSCHAP!

 

Het krijgen van een kindje is een unieke en bijzondere gebeurtenis, één van de mooiste gebeurtenissen in je leven. Er groeit nieuw leven onder je hart en waarschijnlijk ben je nu al ontzettend nieuwsgierig naar jullie ‘little bundle’ of joy. Maar zover is het nog even niet.

 

De komende tijd komt er een hoop op je af en zijn er veel keuzes te maken. Het uitkiezen van een verloskudige, waar ga je bevallen, regelen van kraamzorg en misschien denk je al na over kinderopvang? Ga je een cursus doen om jezelf en je partner voor te bereiden op de bevalling? Ga je een bevalplan schrijven? Kortom, een hoop zaken om over na te denken.

 

En dan breekt die dag aan: de dag dat de geboorte zich aankondigt! Als moeder van twee kinderen kan ik je uit ervaring vertellen dat dit de meest intense, emotionele en meest life-changing ervaring zal zijn die je ooit zal meemaken.


 

 

 

 

Op deze website heb ik een selectie gemaakt van foto’s die ik gemaakt heb tijdens bevallingen. Want dat is mijn beroep: geboortefotograaf. 14 jaar geleden alweer fotografeerde ik mijn eerste geboorte en op dat moment de eerste in Nederland die op professionele wijze geboortes fotografeerde.

 

Geboortefotografie is inmiddels een alom bekende term geworden en het is leuk om te horen dat ik in mijn vroege begin met deze vorm van fotografie een aantal huidige geboorte-fotografen heb geïnspireerd om hetzelfde te gaan doen. Inmiddels heb ik al weer vele baby's geboren zien worden en ik kan niet genoeg benadrukken wat voor eer ik het vind dat ouders mij hun vertrouwen schenken om deel uit te maken van één van de meest belangrijke en emotionele gebeurtenis uit hun leven.

 

Bij het lezen of horen van het woord 'geboortefotograaf' kan ik me voorstellen dat dit een bepaald beeld bij je oproept. Laat dit beeld los voor de komende minuten terwijl je mijn foto's bekijkt. Laat je verwonderen door de schoonheid van geboorte…..

 

Hoe mooi zou het zijn als jij over een tijdje door je eigen fotoboek kunt bladeren met beelden die het verhaal van jouw bevalling vertellen? Ik kan deze beelden voor je maken, ik wil heel graag deze beelden voor jou maken! Ik kan me ook voorstellen dat dit heel veel vragen bij je oproept want een fotograaf toelaten tijdens zo’n intieme gebeurtenis…. ik realiseer me als geen ander dat dit best heel bijzonder is.

 

Graag zou ik je tijdens een geheel vrijblijvend gesprek je hier alles over vertellen en al je vragen te beantwoorden. Met een kopje of thee of koffie. En iets lekkers erbij. Omdat ik van gezelligheid hou. En omdat ik het leuk vind dat jij zwanger bent. Want zoals ik in het begin schreef: het is een unieke gebeurtenis!

 

Ik wens je een prachtige zwangerschap toe en ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

                                                                                                                                                    Liefs, Inge

DE EERSTE GEBOORTEFOTOGRAAF IN NEDERLAND

LET'S MEET!

Bedankt! Bericht verzonden.

© 2021 Inge Berken - laatst bijgewerkt op 12 juni 2021